Headlines
Loading...

Bu yazımda sizlere karşılıklı takip yapmanın takipçi satın almaktan daha kazançlı ve mantıklı olacağını anlatmak istedim.

Twitter'da Takip Etmekten Çekinmeyin

Gidip de 50 bin -100 bin kişilik aktif olmayan hesaplar satın alacağınıza karşılıklı olarak 5 bin kişiyle karşılıklı takip yaparsanız emin olun ki Twitiniz daha fazla Retweet ve Favori alacaktır. #TakipEdeniTakipEderim , #KarşılıklıTakipleşelim tarzı taglarda kişileri takip edin. Eğer geri dönmezler ise Unfow'dan geri dönmeyenler takipten kaldırabilirsiniz. Sadece sizi takip etmeyenler için Unfollow seçeneğini kullanın. Gidip de sizi takip edenleri Unfow yaparsanız onlarda sizi takip etmeyi bırakırlar. Sizleri takip etmeyenleri görmek istiyorsanız bu linke tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

Anlamlı ve Özgün Twitler

Twitinizi gören harbi deyip etkilenmeli ve Retweet etmeli. Bu tarz twitler takipçi kazanmanızı da etkileyecektir. İnsanların alışkın olmadığı size has twitler atın ve belirli bir kitleye hitap edin sadece kendinize değil.

Kendinize Tarz Belirleyin ve Aktif Olun

Makara komedi mi yoksa romantik mi twitler atacağınıza karar verin. Tarzınızı seçin ve o doğrultuda hareket edin gidip de hem komedi hemde romantik twitler atmayın. Bir zaman sonra insanlar sizin profilinize gelerek sizin twitlerinizi kendi profillerinde paylaşacaklardır. Günde sağlam 10-15 sağlam twitler atın.

Takipçileriniz ve Takip Ettikleriniz İle İletisimde Olun

Takipçilerinize DM ile mesaj gönderin ve sürekli iletişimde olun ve tanışın. Ana sayfa da ki Twitleri okuyun yeri geldiğinde favorilere ekleyin. Favorilere eklemek sizi o kişilere sevdirecektir.

Güncel Hastagları Kullanın

Genel olarak örneğin twitter da ki sağ kısımdaki Türkiye Gündemine bakarak twitler atın ve güncel olanları kullanın. O günkü TT listesine bakın ve ona özgün twitler atın.


0 Comments: